Home » Over Buro Fortem

Over Buro Fortem

We leveren zorg op die manier zoals we zelf ook behandeld zouden willen worden, zo simpel is het!
Kleinschalig, deskundig, korte lijnen, snel schakelen, maatwerk, gezelligheid, vaste gezichten,
zijn zomaar wat termen die we regelmatig terug horen van onze klanten.

Visie

Buro Fortem is een kleinschalige thuiszorgorganisatie waar een hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke aandacht voor de cliënten en voor elkaar centraal staat. 
Buro Fortem investeert in de inbreng en inzet van de medewerkers, waardoor de kwaliteit van de zorg continue verbeterd en gewaarborgd blijft.

Missie

Buro Fortem levert persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en huishoudelijke ondersteuning door het inzetten van een kleinschalig team.
Buro Fortem streeft er naar u te ondersteunen om zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk te zijn. Hierbij hoort ook dat u in de eigen woonomgeving kan blijven wonen. Hierbij behoudt u uw levensstijl en regie, begeleiden we u naar een nieuwe levensstijl en wordt u gestimuleerd om te participeren in de samenleving en het (bestaande) sociale netwerk. Door de persoonlijke aanpak van de zorg kan er een vertrouwensband ontstaan tussen u en onze medewerkers.

Onze kernwaarden

Samenwerking

Digitale communicatie

Vacatures

Vacature 2:
Ook zoeken we een collega die nog op school zit, bijna afgestudeerd is en op zoek is naar een bijbaan of vakantiebaan. We nemen je graag op in ons team en zullen zorgen dat je goed ingewerkt wordt.
De arbeidsvoorwaarden zullen je verassen en je zult zien dat wij bij Buro Fortem nog echt die zorg leveren zoals het hoort; deskundig, oog voor de client, alles op het gemak en geen overvolle routes!
Wat kunnen we je bieden:
– werk in de regio Bergen op Zoom
– een warm nest en een goede inwerkperiode
– een werkplanning volgens jouw wensen
– een bonus van €250,- bij goede geschiktheid
Wat vragen we je:
– een bewijs van je huidige studie verloop
– een rijbewijs en auto
– flexibiliteit en de bereidheid om in een lekker klein team te werken
– de ambitie om mee te denken en te ontwikkelen
– respect voor de mensen in de thuissituatie
– gezelligheid en humor

Er valt nog veel meer te vragen en te bieden, maar laten we dat in een persoonlijk gesprek verder bespreken. Een onderdeel van de procedure is een gesprek met de andere collega’s om zo een goed beeld te krijgen van onze organisatie. Stuur je reactie en C.V. vòor 1april 2022 naar info@burofortem.nl t.a.v. Angela Flipse.
Dan nodig ik je graag uit!

Directie en ToezichtBuro Fortem komt naar u toe!
Neem dus gerust contact met ons op.