Nieuws

November 2019:

De dagbesteding van Buro Fortem is verhuisd naar een andere locatie! Vanaf 1-11 zitten we in de Lambertijnenhof 190, het eerste gebouw aan de linkerkant.

Februari 2019:

Sinds 1 februari heeft Buro Fortem b.v. ook de mogelijkheid om dagbesteding te bieden, en daar zijn we heel trots op! Iedereen met een zorgindicatie is van harte welkom!

April 2018:

Met ingang van 1-4-2018 is Buro fortem b.v. gevestigd in een nieuw kantoor!

Met trots kunnen we vertellen dat we nu in de Kruisakkers 2, bel 1, zitten ( Bedrijvencentrum de Punt).

Al onze andere gegevens blijven onveranderd.

Januari 2018:

We willen graag nog iets uitbreiden, hoewel we zeker voor ogen hebben dat we niet te groot willen groeien.

Op dit moment hebben we een vacature voor een enthousiaste, leergierige en flexibele verzorgend IG of verpleegkundige 4/5.

We bieden zorg in de regio en kunnen hier ook heerlijk de tijd voor nemen! Dat is het voordeel van een kleine organisatie. We proberen de papieren rompslomp zo veel mogelijk te beperken en richten ons zoveel mogelijk op de mensen! Heerlijk.

Als jou dit aanspreekt, horen we er graag van! Dan kunnen we je goed gebruiken. Stuur een mail naar info@burofortem.nl en wie weet zie ik je snel!

December 2017:

Vanaf januari kunnen we ook huishoudelijke ondersteuning bieden die vergoed wordt door de gemeente! Stichting Inzet Voor Zorg heeft namelijk een contract afgesloten met de gemeente, dus dat is voor ons als onderaannemer heel goed nieuws!

Juli 2017:

We zoeken een Dappere Dodo om bij ons te komen werken!

Bij jij de verzorgende (IG) of verpleegkundige die op zoek is naar een werkgever die naar je luistert en met je meedenkt?

Dit zodat jij lekker in je vel zit tijdens het werk? Nou, dan zoeken we jou! Kom op, trek je stoute schoenen aan en neem contact met me op. Dan drinken we samen een bak koffie ( of thee) en kunnen we eens kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel 06-14244757 of stuur een mail naar info@burofortem.nl

April 2017:

Vacature bij Buro Fortem:

We zijn dringend op zoek naar verzorgende IG en verpleegkundigen niveau 4/ 5.(Verzorgende IG, MMZ, MZ, SPH ).

Heb je interesse of weet je iemand?

Laat het ons weten!

9 Februari 2017:

De afgelopen twee weken zijn we druk op zoek geweest naar personeel voor onze nieuwe organisatie Buro Fortem.

En hierin zijn we gelukkig erg goed geslaagd! Zodra alle gegevens bekend zijn van iedereen zullen we dit laten weten op onze pagina MEDEWERKERS.