Thuiszorg en meer

Buro Fortem is kleinschalig, werkt in een grote regio en beschikt over enthousiast en deskundig personeel!

Huishoudelijke hulp.

Op het moment dat wij een verzoek krijgen voor huishoudelijke hulp nemen we contact met u op om de wensen in kaart te brengen. Zodra deze bekend zijn, gaan we een directe match zoeken tussen de huishoudelijke hulp en u. We vinden het namelijk belangrijk dat er niet alleen goed schoon gemaakt wordt, maar van een persoonlijke klik moet ook sprake zijn. Zodra de match er is, zult u steeds dezelfde hulp ontvangen. In vakantieperiodes of bij ziekte zullen we zo veel mogelijk proberen om een schaduwbegeleider in te zetten. Dit betekent dat we in geval van ziekte of vakantie bijna altijd een bekend gezicht kunnen inzetten.

Buro Fortem werkt vanuit Persoons  Gebonden Budget, Zorg In Natura en vanuit particuliere vergoeding.

Individuele begeleiding.

Als u individuele begeleiding nodig heeft voor uw administratie, de boodschappen, het indelen van uw dag om dingen te ondernemen, het leggen van contacten  met mensen in uw omgeving, kunt u bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding. U kunt bij uw gemeente een vergoeding aanvragen voor persoonlijke begeleiding en anders bestaat de mogelijkheid vanuit particuliere vergoeding.

Er zal sprake zijn van vaste begeleiders vanuit een kleinschalige organisatie die ervaring hebben op dit gebied en u graag met raad en daad bijstaan.

Persoonlijke verzorging en verpleging.

U wilt graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, maar u heeft zorg nodig om dit te kunnen realiseren. Denkt u bijvoorbeeld aan hulp bij het opstaan, hulp bij het douchen en aankleden, bij het aantrekken van steunkousen, hulp na een operatie, medicijnen innemen, wondzorg enz. Kortom hulp bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Ook hier werken we met vaste begeleiders die ervaring hebben op dit gebied.

Hulp bij aanvragen huishoudelijke hulp, individuele begeleiding en persoonlijke verzorging.

Mocht u niet goed weten hoe u een aanvraag in kunt dienen voor individuele begeleiding, persoonlijke verzorging en/of huishoudelijke hulp, dan kunt u ons ook inschakelen. We adviseren en helpen u graag.

We gaan voor kwaliteit in de zorg, maar ook in de relatie.

Dus bent u tevreden, vertel het anderen, bent u ontevreden vertel het ons!

E: info@burofortem.nl

T: +316 14244757

W: www.burofortem.nl